En tur till Birsta:

Eftersom fodertunnan gapade helt tomt idag var jag tvungen att bege mig ut till Birsta och handla lite nytt till hundskrället :) Först skulle jag åka ut med min två vänner Ana och Maria med Anas bil. Men det är ju så fruktansvärt kallt ute nu så bilen ville inte starta. Blev helt enkelt att jag tog bussen själv istället. Kunde såklart inte motstå en liten sväng inne på köpcentret också, när man ändå är där liksom. Kom hem med ett par byxor från BikBok (en butik jag aldrig köpt något i förut), en tröja från Gina T och ett halsband från glitter.

Hade tänkt köpta en mindre fodersäck eftersom jag skulle ta bussen. Men! 4 kg kostade 289:- medan 15 kg kostade 629:- vilket jag tyckte kändes väldigt ovärt. Dessvärre fanns inte Urax sort på 15 kg så han fick köra på det vanliga som var lite billigare, "endast" 599:-. Så den konkade jag hem, för första gången är jag glad att det är halt och inte grusat för jag kunde dra den från bussen till porten.

Nu ska väl resten av dagen gå åt till plugg, som mina duktiga vänner redan hunnit börja med ;) 
Här kommer några bilder!


Tröja - Gina T, 149:-
Byxor - BikBok, 199:- (50% rea!)
Halsband - Glitter, 35:- (75% rea!)


Lite details :)


Boven i dramat!

Konsten att gräva fram en bil

Photo by Ana Osap






Utmaning/Blog award

Såg precis att jag fått en blog award från min vän Stina. Då ska man alltså skriva 7 saker om sig själv som alla inte vet. Hm, svårt.. gjorde ju ett sådant inlägg för några månader sedan när jag skrev 10 (!) saker ni inte visste om mig, men jag ska försöka ändå!

1. Jag har svårt för att prata om känslor
2. Jag har lätt för att skriva om känslor
3. Jag lyssnar på Evanesence när jag är ledsen
4. Jag är bra på att ignorera problem
5. Jag är sämst på att trösta folk
6. Jag tycker om att le
7. Jag blev just tillfrågad om jag ville bli en killes pojkvän när jag var ute med hunden

Haha ja vilken nisse jag träffade här utanför.

Så ska jag utmana/ge blog award till 7 andra bloggare. Lite svårt, men det får bli dessa 7 vackra kvinnor: (notifierar dem imorgon eller så för nu måste jag plugga!)

Malin
Pernilla
Sanna
Amanda
Cattis
Johanna
Anna


Jag med fina Sandra och Stina :D

Nya glasögonen!

Igår fick jag sms om att glasögonen fanns att hämta. Det gick verkligen fort, inte ens en vecka! Så idag innan skolan var jag iväg och hämtade ut dem. Fasen vad nöjd jag är! De är grymt snygga! Och så olika också, schysst att kunna ändra något så enkelt ;)

Nu vet jag föresten hur de kan ha så billiga priser (skämt åsido), man får nämnligen inte ett märkesfodral till, utan ett fult i plast som det står specsavers på :P Men eftersom mitt ena par inte gick ned när optikern böjt till dem så fick jag ett finare fodral ;)


Wilmer, 995:- (+600 för antireflex) My eyes pop in these! Den varma färgen framhäver det blåa :D


Zion, 795:- (+600 för antireflex) Grymt coola ;P

A decade of ME!

Tänkte bjuda på en liten bildkavalkad ikväll! En bild/år på mig. Försökte hitta bilder jag aldrig visat förut, inte alla, men de flesta!


Keps-Ylva 1

2001: Hittade tyvärr ingen bild! :(


Hundägaren Ylva


Fjortisen Ylva


Somriga/bruna Ylva


Keps-Ylva 2


Rödtottiga Ylva


Tränings-Ylva


Sundsvalls Ylva


Party-Ylva

Ordning och Reda

Efter gårdagens inlägg och tillhörande kommentarer kan vi nog komma överens om att jag är ganska ordningssam av mig (tro det eller ej pappa). Jag gillar att veta vart jag har saker och allt har sin plats. Började fundera lite på min hallmöbel igår (egentligen är det ett soffbord). Är lite sugen på att köpa två till korgar (eller 3 och byta ut den orange) för att ha mina hårgrejer i en och alla flaskor och produkter (spray, gélé, värmeskyddnade, lotion, nagellacksborttagning, m.m.) i en. I den tredje har jag alla laddare jag äger, och lite kablar typ usb till mobil och sånt. 

Tåls att fundera på.. Behöver ändå åka ut till Birsta typ till helgen och köpa hem en ny 15-kilossäck med hundkäk, det var mer akut än jag trodde. Så kanske går in på IKEA och kikar lite också. Så Ana, om du läser detta så se det som en förvarning att jag kommer fråga om jag får låna din bil! ;)


Badrumsskåp

Om det är något jag har mycket av numera, om man jämför med tonåren, så är det smink och ansiktsgrejer. Saker man förvarar i badrummet. Det börjar bli något fullt i mitt badrumsskåp nu och idag bestämde jag mig för att möblera om lite och samtidigt göra lite rent och slänga saker jag inte använder längre. Numera har jag dessutom alla hårgrejer i hallen, annars skulle det inte funka och eftersom jag ändå står vid hallspegeln och fixar mig så funkar det mycket bättre.

Borde egentligen använda systemkameran mer, men orkar inte plocka fram den och är lite less eftersom jag tror den är lite trasig. Borde fixa den! Men min kompaktkamera suger :)

Före och efter:

Känns som att det blev mycket mer plats efteråt! Dessutom står nu saker som jag inte använder lika ofta eller större saker som man lätt greppar längre upp.


Allt det här har jag i mitt skåp: Tops, flortabletter, värktabletter, diverse smink, parfymer, avmaskningsmedel för djur, ansiktsprodukter, m.m. Min nya palett från Isadora med bruna färger använder jag även till ögonbrynen. Det är jättefint med välmarkerade ögonbryn när man har glasögon! Annars försvinner de lätt bakom glajjorna.

Ny header

Ny header igen! Jag kör min avatar hårt just nu, på facebook och som skrivbord på datorn :) Som synes har jag gjort en liten förändring, jag har klistrat in riktiga avatarögon!

Jag har haft samma stil på min blogg nu ett bra tag, men jag gillar det stilrena och enkla över den. Samtidigt börjar jag bli sugen på något annat nu, men frågan är när man orkar ta tag i det?


Andra delen av min H&M-beställning

Idag kom mina handdukar som jag beställde för 2 veckor sedan. Jättefina rosa!


Goda frukostvanor


Avatar

Lite photoshop-lek.


Nya glajjor

Så, då har jag varit till optikern idag och beställt två par nya glasögon. Det var inte så stor skillnad på mina brytningsfel, bara lite på höger sida. Jag gick rätt länge och provade olika par, och fastnade tillslut för de två nedan. De första föll jag bara för direkt. Känslan var liksom att "de här blir det nog". Det svarta paret har jag spanat in i den här bloggen tidigare. I butiken fanns bara de bruna inne, men det fanns ett väldigt likt svart par som jag provade också. Gillade de bruna också så det var svårt att välja. Men eftersom de första är bruna så fick det bli de svarta bågarna.

Blev dock lite överaskad av att man inte fick låna med hem! Det har de tydligen slutat med för att utbudet i affären ska vara större. Men mig gjorde det inget, det kändes rätt självklart vad jag ville ha och redan innan hade jag ju en tanke på vad jag skulle titta efter.

De ser ju inte mycket ut för världen på dessa bilder, men i verkligheten så! ;)

Föresten, min optiker hade grymt snygga glajjor, de var rosa och matchade hennes sjal. Det är så kul med folk som vågar sticka ut med sina glajjor, det vissar ju att man trivs i dem! För övrigt har väl nästan alltid optiker snygga glasögon :)


Wilmer (kopparfärgade metallic), 995:-

Zion, 795:- (gratis eftersom det är 2 för 1)

Är det ett tecken?

Jag har gått och finulat på en sak nu i ett par veckor. Är jävligt sugen på att skaffa nya glasögon! Jag har börjat använda dem jag har mindre, för jag är lite trött på dem. Idag kom en tecken med posten. Synsam därhemma i Öret hade skickat ut en påminnelse/erbjudande/reklam att det var dags att testa synen igen. Dock tänkte jag prova på Specsavers den här gången istället, de har ett par bågar som jag spanat in faktiskt.

Här kommer några bilder från förra gången. Då la jag upp bilder i bloggen och frågade vilka jag såg bäst ut i. De tre nedan är de tre jag inte valde. Fasen det är bara två år sedan men jag ser helt annorlunda ut!


Underkläder

Imorse klockan 9 fick jag ett sms om att mitt paket fanns att hämta. Härligt :) Vad är det med shopping som är så härligt? :D Nästa vecka får jag antagligen nästa paket också med handdukarna.

I dagens paket låg ett set underkläder och en tunn, genomskinlig topp. Toppen är perfekt, precis som jag tänkt. Den ska jag ha över bikinin i sommar tänkte jag, ibland är det skönt att ha något extra på när man är på stranden eller så. Eller på andra ställen också :D

Underkläderna var jättefina också, och satt bra. Det är ju så kul med matchande, men man äger ju grymt mycket mer trosor än BHar.. Här kommer en bild:


Some new books..

Är nu inne på sista boken från förra shoppingsvängen till Bokia och har dessutom läst boken jag fick i julklapp. Så idag gick jag förbi och köpte två nya när jag ändå hade lite dödtid på stan. Blev dessa två nedan, de verkar riktigt spännande båda två.

Förra gången köpte jag 4 böcker varav 3 är riktigt bra! Den jag inte gillade så mycket var Vargtimmen, en rysare som inte var så läskig alls. Bäst var helt klart The Host av Stefanie Meyer (twilight-sagan).

Jag älskar att läsa :)


Mycket läsning på ca 500 + 400 sidor :)