Grattis morsan!


Idag är det mors dag och jag och brorsan fixade en fin blomma åt våran mamma. Det var jag som var hjärnan bakom operationen medan Åke verkställde.

Här nedan kommer även en mobilbild från gårdagens grillfest som var trevlig och solig!


Hej då!

Har på mig kondomtröjan idag, me like! och två hästsvansar också, för varmt för utsläppt.

Nu ska jag strax försvinna och dra iväg till en gri(s)llfest (de grillar en HEL gris) borta på oscarsgatan. De flesta ur bildjour08 och jour08 kommer nog att vara där och det blir lite som en hej-då-och-glad-sommarfest nu innan sommaruppehållet. Färgningen blev riktigt bra föresten. Syns inte alls på bilden, men det är rött. Skillnaden från förra gången är att det är mer jämt eftersom jag la i färg i topparna först och sedan rötterna. Annars brukar man ju få en illröd störtkruka och sedan halvdassigt i längderna. Det har dessutom varit alldeles mjukt, luftigt och glansigt idag, sådär det bara är när man har färgat det.

Nehepp, nu ska jag kila för Maria ringde nyss och undrade vars (norrländska) jag var.

Colorful!


Jag håller på att färga håret! Samma färg som för en månad sedan. Den heter warm mahogny och som synes så är det rött! Sist blev det väääldigt mycket mer rött än jag tänkt mig, men som vanligt åkte mycket av det röda ur efter några dagar och några tvättar. Så det vart mer lagom. Får la se hur det blir denna gång, lär väl blända folk om solen är framme. Det ska bli varmt i helgen! Över 25 plusgrader ska vi få ;)

Föresten låg jag ute och stekte en timme idag. Hade bara på mig bikini och bikinitrosor och det var riktigt varmt och skönt! Nog fick jag lite färg också, har lite bikinilinjer ;)

Jag använder en skjorta som "färgningströja", en skjorta som jag lyckades förstöra med strykjärnet för ett par månader sedan.. :)

Hissen nu igen

Måste bara beklaga mig lite över någon som hade varit på IKEA och köpt någon stor hylla eller liknande. När jag skulle dra iväg till skolan vid lunchtid så kom inte hissen. När jag kommit ned till BV så stod den halvvägs upp till första våningen. Då hade idioten/idioterna (ursäkta ordvalet men jag är den jag är) ställt in hyllan, tryckt på knappen och gått ur själva. Så antingen var det för tungt eller så stod den för nära dörren så hissen stannade pga det. Tror främst på det sista. Hissen är väldigt känslig och stannar när Urax går för nära dörren också.

Jag kommer nog bli en bitterfitta när jag blir gammal kärring, men har man inget bättre för dig så.. :)

Dagens

Det händer inte att jag lägger upp bilder på dagens kläder så ofta, men ikväll fick jag lust till det så här kommer en bild!

(Spegeln är lite smutsig..)

Tröja - H&M 149:- (dagsfärsk)
Shorts - Gina Tricot 198:-
Bärnstenshalsband - Farmors

Gillar texten på tröjan: Rock Hard, F*** Safe :D

Dragit stråt till stacken

Nu har jag äntligen kommit för att rösta i EU-valet. Sitter i skolan nu och drog lite tidigare för att hinna rösta på skolans bibliotek innan de stängde. Det var dock lite drygt eftersom det var helt tomt därinne och jag fick vänta på kvinnan som skulle ta hand om min röst i typ 10 minuter. Jaja nu är det gjort. Det blev det parti jag tänkt först, och det känns bra! :D

Fashion against AIDS


Idag kom fashion against aids-kollektionen ut i H&M-butikerna. Därför tog jag en liten tur till stan för att kolla in den. Kikade lite på nätet först och tyckte om några av plaggen. Med mig hem kom tröjan som Tokio Hotel designat och tröjan som Dangerous Muse designat. Älskar trycket på den sistnämnda, med kondomer som är formade till ett hjärta. Dessa tyckte jag hade fint tryck och satt bäst på mig. Provade även två linnen, men de satt inte så snyggt över brösten och var lite långa. Fast trycken på dem gillade jag. Sen gillar jag bodyn som Katy Perry designat, men jag är inte så mycket för bodys tyvärr.. 

25% av priset går dessutom till Aids-utbildning och -forskning. Känns ju inte helt fel!

Med hem kom även ett paket frontline från Apoteket. Så nu ska hundstackarn äntligen bli behandlad mot fästingar. Här uppe är det inte så mycket än, men när vi kommer ner till Närke så lär det ju vara en hel del. Årets första fick han förra helgen i Sthlm.

Fiskmås

Den här skönheten hittade Urre på stranden på Lidingö i söndags. KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!

 

Linkin Park - In Pieces



Nu var det ett tag sedan.. Det här är min favorit just nu.

Mer EU-test

Gjorde denna i helgen. Finns på: http://www.makthavare.se/

Imorgon borde jag dra mig iväg och rösta.. nu när jag äntligen fått mitt röstkort.


Kortkort


Sommaren är påväg med stormsteg och idag kände jag verkligen att jag ville ta på mig min kortkorta kjol när jag fått mig en dusch. Den är så mjuk och skön, köpt på Gina Tricot för en hundring. Sen går den upp rätt högt på magen vilket också är skönt. Imorgon ska det bli 21 +grader enligt morgontidningsprognosen så då kanske den får hänga på till skolan också. Kommer bli ett av mina favoritplagg att mysa i i sommar. Inte världens snyggaste kanske, men inget större fel på den heller.

Knäcke!


Nu är jag hemma i Sundsvall igen, om så bara för 2 veckor. Skönt är det att komma hem och jag och Urax har varit alldeles "frånvarande" hela dagen eftersom vi är SÅÅ trötta efter helgen som varit. Vi har flängt runt så mycket med buss och grejer så nu får det vara nog ett tag.

Nu över till något "intressantare"! Hos min moster äter man alltid kvällmat tillsammans framför tvn bestående av te och mackor. Jag tycker det är hur mysigt som helt och till skillnad från mig och min familj så äter de väldigt mycket hårt bröd. Så gissa vad jag gjorde när jag var i affären idag? Jo köpte med lite havreknäcke. Mumma!

Vatten!


Bilden blev lite dassig på bloggen, bättre i datorn

Idag var det VARMT. Så när vi äntligen kom tillbaka till Lidingö var vi grymt trötta, hade ont i fötterna, var varma och törstiga. Jag och Urre gick direkt ned till vattnet innan vi gick in och det uppskattade vi båda två tror jag. Dock lyckades jag klanta mig rejält. Gick ned på en stenhäll men det var massa alger vid vattnet så jag gled ned en bit. Sen kom jag nästan inte upp eftersom det var så halt. Fick blöta ned mig rejält för att komma upp. Då kändes det lagom kul att två av mina kusiner var på beök med man, barn och flickvän. Man hade inte bara grymt smutsiga byxer, luktade svett och var trött, utan man var dessutom blöt.

Gick tillbaka senare och tog lite bilder, den ovan blev helt klart favoriten vid första gallringen. Funderar på att förstora den ihop med några andra vidvinkel/grodperspektiv på Urax.

Framme i Sthlm


På tåget

Nu är vi framme i Sthlm. Urax och Donna kommer inte riktigt överens, men det hade jag ju räknat med. På tåget var det en tant med två hundar. När hon gick på toa satte hon fast dem men med långt koppel. När en stackars liten tjej skulle gå förbi så flyger de ut och gormskäller. Tjejen blir jätterädd och jag tror att hon kissar på sig t.o.m. Usch säger jag bara, en del hundägare.

Nu har jag i varje fall fått i mig lite mat och vi ska väl snart gå och lägga oss eftersom vi ska upp tidigt imorgon.

Snart..

..går tåget mot Sthlm. Det ska bli grymt skönt att komma härifrån en helg. Är förbannat trött på B-uppsats nu.. Igår var jag så trött så jag vet inte vad. Dock kommer jag behöva jobba lite i helgen också, med korrläsning, men jag överlever nog ändå. Nu är det bara packning och mat som väntar innan vi går iväg till bussen. Ska ta mycket bilder imorgon när det utställning, men på söndag får nog kameran stanna på Lidingö hos min moster för då ska vi tävla! Yes och det kommer gå så jävla bra :D Självförtroende är ju allt.