Idag kom paketet


Idag låg mitt paket innanför dörren när jag kom hem för lunch. Gissa om jag blev på glatt humör! Bäst gillar jag örhängena som är såå jag och halsbandet som är så fint. Armbandet, som ju var anledningen till min beställning, gillar jag också mycket. Men det kommer jag nog inte använda så mycket. Jag älskar berlocker och har ett jättefint jag fått av min mormor i guld. Nackdelen är att de är ganska tunga och hängiga. De känns lätt som att de är ivägen. Men självklart kommer jag använda det med! Det var till och med finare i verkligheten.

Halsbandet med handklovarna satte jag på mig innan jag drog tillbaka till universitetet. Passade riktigt bra till dagens kläder. Tro inte på fan att jag lyckas fastna med det i cykeln när jag ska åka hem igen. Självklart går det sönder. Satt med det en stund när jag kom hem. Pilligt var det, men nu är det helt igen!

Frost

Gammal bild

Imorse var det frost i gräset när vi gick upp! Det blir kallare och kallare här uppe. Vinter är ingen årstid jag gillar, men snö är härligt precis i början innan man hinner tröttna.

Ägg och kaviar


Här kommer en liten bild på mitt (vårt vi är ju tre) kylskåp. En av de två killarna jag bor med är lite speciell kan man säga. Han äter tonvis med ägg, fast just idag fanns det bara ett "litet" äggpaket i kylen bara för det. Alltså, ägg, kaviarmackor, gurka och konserver (tonfisk). Idiotiskt att fylla kylskåpet med konserver när de håller sig lika bra i skafferiet. Sen det jag stör mig mest på, nämligen allt snus han har i kylen! Urk..

Norrlands skogar


Bilden är från igår när jag och Urax var ute och klättrade upp för södra berget. Skogen är helt fantastisk här uppe. Känns konstigt att se sig som norrländning, Sundsvall ligger ju trots allt i mittsverige. Får väl ta och börja dricka norrlands guld också :) Fast öl är ju så jävla vidrigt.. Urax gillar i varje fall den branta naturen och jag behöver den så lat och otränad som jag är. På bilden tycker jag att han är väldigt lik sin pappa Nicko.

Wall-e!

Så har jag varit och sett Wall-e på SF här i Sundsvall. Det var nog den gulligaste film jag sett på länge. Det gjorde inte så mycket att det var svenskt tal, för de hade inte så många repliker. Redan från början var det skitrolig och det höll hela filmen igenom. Det kändes verkligen som en aktuell film. Wall-e är nämligen en robot som bor kvar själv på jorden. Sopor över hela "världen" (alltså USA). Befolkningen bor på ett rymdskepp där de inte behöver röra en muskel. Alla är enormt feta och de kan inte ens gå längre eftersom deras ben är så sköra. Jag rekommenderar den varmt, den är så roligt och så söt!

BagsandFashion.com


Kunde inte låta bli att skicka iväg en liten beställning häromdagen. Blev överförälskad i armbandet när jag såg det i Ellinors blogg. Sen hittade jag det lite roliga halsbandet med handklovar och söta små örhängen, som dessutom var på rea. Borde komma i början av nästa vecka.

Bio ikväll!


Det var hundra år sedan jag var på bio. I torsdags bjöd min nya kompis Johanna med mig på bio. Hon och en annan från journalistprogrammet skulle nämligen se den animerade Wall-e nu i helgen. Självklart tackade jag ja och ikväll vid 6 så är det dags. Hoppas att den är bra!

Det blommar!


Nu har min enda blomma som faktiskt blommar fått fina färger! Den hade ett tidigare skott, men det torkade typ ihop på en gång när de slagit ut. Solen lyser ju rakt in i mitt rum på eftermiddagarna så nu har jag börjat vattna den lite oftare. Det verkar ha gett resultat!

Det är ju pinsamt..

Idag fick vi dataintruduktion på skolan. Mac är väldigt annorlunda från PC, kändes lite skönt att man i varje fall har lite erfarenhet av det tidigare. Hur som helst.. Vi fick fylla i en webenkät som handlade mycket om massmedierna. Ni vet, tidningar, tv, radio. Många av frågorna var hur ofta man läste, kollade, lyssnade på nyheter. Det var faktiskt rätt pinsamt att välja samma svar på de där frågorna. Skulle jag gå ett annat program så skulle det ju göra det samma, men ska man bli bildjournalist så ska man väl kanske ha ett visst intresse för nyheter! Så nu ska jag försöka börja läsa webbtidningar. Det är ju egentligen bara det att jag inte kommer till skott. Att köpa tidningen varje dag tycker jag är en lite onödig utgift när man är fattig student. Fast imorgon trillar ju iof CSN in på mitt konto! :)

Nacksta by Night

Har tänkt ta nattbilder i Nacksta nu i några dagar, ikväll slog jag till! Blev rätt så nöjd även fast det inte riktigt blev som jag hade tänkt mig från början.




Blommor

Jag har alltid tyckt att blommor är lite tråkigt att fota och något som alla tar kort på. Blev ändå sugen på att fota dessa söta, små, blå blommor igår.




Vyer från Sundsvall

Igår var jag och Urax ute i 2 timmar och promenerade. Hittade en fin väg för några dagar sedan och vi tog den igen. Det är härlig miljö med ån, träd och inga bilar. Inte mycket människor heller för den delen. På tillbakavägen går man genom ett ställe som heter Granlo och då blir det lite mer trafik. Men det är bara bra träning för Urax. Här kommer lite bilder från gårdagen.


Ån som rinner genom stan




Vi är framme vid järnvägen


Jävla elkablar att förstöra :)


Graffitti finns tydligen överallt


Kullen i bakgrunden är en gammal grav


Urax bredvid en runsten