Eclipse


Inatt läste jag ut boken jag fick av Åke i julklapp. Åh den var sååå bra! Fan att den redan är slut.. Längtar till 4:e och sista boken kommer ut på svenska, för då ska jag beställa hem den bums. Riktigt bra alltså, fast den slutade lite sorgligt. Epilogen var riktigt ledsam och jag fällde flera tårar.. Baaah, jag är besatt!

Förkyld..

Imorgon är det nyårsafton, och jag är sjuk.. Märkte av det redan igår, men idag vaknade jag med en snustorr hals. Usch.. Har mest degat idag då jag känt mig ganska mörbultad. Så imorgon blir det lugn kväll med familjen, fast jag hade ju ändå inte kommit på något kul att göra så..

Åke och jag var iväg och köpte halstabletter förut, han är nämnligen också sjuk. Det var säkerligen han som smittade mig in the first place. Vi provade en ny sort, läkerols fisherman friends-kopia som heter Xtreme. Dom var riktigt goda om man frågar mig! Halstabletter är ju fan godis..

Aj

Inatt sov jag på soffan. Har en bäddsoffa i mitt gamla rum. Sen jag flyttade så har jag ingen sänglampa så jag låg och läste i soffan till 6 på morgonen och sedan orkade jag inte flytta mig tillbaka till sängen. Min bäddsoffa är i vanliga fall väldigt skön att sova i och jag brukade ofta sova där flera dagar/veckor i sträck. Men imorse hade jag apont i framför allt vänstra skinkan och även övre delen av låret. Ryggen är inte helt okej den heller. Så det blir nog sängen ikväll ändå :)

Läser min nya bok, Ljudet av ditt hjärta. Det går inte att slita sig från den, så grymt bra, precis som andra boken. Så nu ska jag återgå till mitt läsande :) Tjing!

Bowling

Ikväll blev det bowling med Åke och hans kompisar Johanna och Erik. Det var tjejernas kväll, det var antingen jag eller Johanna som ledde under hela kvällen. Slutade med att Johanna vann, med mig tätt i hälarna. Fick i varje fall 7 spärrar och 3 strikes :) Slutade på 220 poäng. Nu lät det som att vi ska dra iväg i nästa vecka igen, men med mamma och pappa. Sköj :)

Hade med mig kameran så jag kunde träna lite på min blixt. Här kommer några bilder.








Nobody wants to be Lonley


Körde Åke till stan nyss. På vägen tillbaka tog jag en liten omväg och lyssnade på min nya skiva, där bland annat den här låten är med. Det är så skönt att bara glida runt utan mål och lyssna på bra musik.

Svea Rike

Åke och jag har spelat ännu mera spel. Igårkväll och nu ikväll har vi spelat Svea Rike. Igår vann han och idag fick jag revansch!


Foton


Mamma och Buster myser


Min prinskorv/köttbulle/knubbsäl


Puss puss matte!

Mellandagsshopping

Var med brorsan till stan idag. Han hade fått ett fett presentkort på stadium av morsan. Självklart kunde jag inte hålla mig från att spendera själv. Har tänkt börja bli lite mer aktiv nu efter nyår genom att börja på friskis. Dessutom var det något snack om att vi skulle börja spela volleyboll, jag och några tjejkompisar. Så jag fick med mig ett par mjukisbyxor, en munkjacka och 3 tees hem för 600:- sammanlagt.. :) Så kan det gå.

Sen drog vi till Hälls och fikade lite också. Tog en varm choklad och en morotskaka. Blev besviken på båda, coffee house i Sundsvall har mycket godare choklad och Supreme här i stan har grymaste morotskakan! men men, man kan inte alltid få som man vill :)

Nu ska jag fortsätta lyssna sönder mig på Christina Aguilera. Borde väl plugga egentligen, men sätter mig hellre med min nya bok än kurslitteraturen..

Ego









Saknar photoshop.. Men tror den här gamla tjockskärmen är nog rätt mörk.

Jag hade glömt bort att luggen var sådär bångstyrig.. :)

Ylva skjuter i taket

Ja det blev ingen grillning. Åkes larviga vänner ville inte sitta ute när det var SÅ kallt. Typ 7 minus bara. Så nu sitter jag här istället och både mamma och Åke har typ gått och lagt sig.

Har roat mig med blixten en stund nu. Det är riktigt kul :) Tänkte inte så mycket när jag tryckte av utan tog bara en massa bilder. Det blir ju så mycket finare när man skjuter den i taket istället för rakt på! Här kommer lite smakprov! De är lite mörka tyvärr.. Ska prova mer imorgon :)






Julklapparna


Här har vi då nästan allt jag fått iår. Det som fattas är ett lakanset. Jag fick choklad och pengar av farfar, boken Ljudet av ditt hjärta (3:e om Bella och Edward) av Åke och resten av mor och far. En blixt, bakboken a piece of cake, glöggset från WWF, kola från WWF, lakan och Christina Aguileras samlingscd A decade of hits. Just nu ligger mina nya batterier till blixten på laddning, men så snart de är klara så ska den prövas. Fast det lär bli imorgon.

Nu ska jag snart se "Tomten är far till alla barnen" på tv och efter 12 så ska jag ut med Åke och hans polare och grilla :) Det är en tradition.

Granen är uppe!


Idag har jag och Åke klätt granen, se så fin den blev! Jag ser ju inte klok ut dock.. men det är en annan femma :) Första året på länge som jag lyckats vänta till dan före dopparedan. Annars brukar jag alltid tjata på mamma och pappa att den ska upp tidigare :)

Min frisör är ärlig..

Haha, jo så är det. Redan förra gången sa hon att jag hade gråa hår, även idag kommenterade hon det. Dessutom var mina toppar så slitna att de nästan var vita. Men jag hade ju i varje fall färgat håret mörkare sedan sist och det tyckte hon var fint. Hon är väldigt ärlig, men jag gillar henne ändå. Speciellt eftersom hon alltid känner igen mig, även fast jag inte klipper mig så ofta som jag borde. Bestämde mig i varje fall för att INTE färga håret rött efter att hon sa att hon tyckte det var fint nu. Kanske lite mörkare istället. Idag blev det istället lugg! Ända sedan Johanna sagt att hon tyckte jag var fin i lugg, när hon såg en gammal bild för ett tag sedan, så har tanken funnits där. Den blev lite kort, men det växer snart ut lite. Är riktigt nöjd i varje fall! Kul med lite förändring, blir alltid lite less på mig själv när jag ser likadan ut i håret en längre tid.

Så mycket har hänt..

.. sedan jag flyttade till Sundsvall i augusti. Jag känner verkligen att mitt liv är DÄR och inte här. Självklart är det skönt att vara i Örebro lite och träffa gamla vänner, men jag saknar Sundsvall sjukt mycket! Framför allt Johanna, och Maria, Ana och de andra goa brudarna. Jag är en helt annan människa.

För första gången i mitt liv, sedan dagisåldern, har jag faktiskt haft tråkigt när jag varit själv. Jag kände mig lite lagom ensam igår. Men då kom jag på en några trevliga flickor jag ska ringa. Är ju en massa godingar jag inte träffat på år och dar. Idag till exempel så träffade jag Micha, som nog är det underbaraste kille jag känner. Honom har jag inte träffat sedan vi tog studenten. Han var lika glad och härlig som vanligt :) Ibland är killar så mycket lättare att bli vän med tycker jag. Jag träffade i varje fall Sandra och Pernilla ikväll, vi åt fika och kollade på en rätt kul film som hette Pigs.

Imorgon ska jag till frissan! En förändring väntas :)

Var tog all snö vägen?


I Sundsvall igår var det flera decimeter snö och halka på de plogade vägarna. Det var jävligt kallt också. Så kommer man hit och det är jättekonstigt att gå ut med hunden. Det är grönt, blött och varmt. Inte en enda jävla minusgrad idag.. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag gillar ju inte snö egentligen.

Saknar redan mitt Sundsvall, känns jättekonstigt att jag ska vara här i 20 dagar.