Badrumsskåp

Om det är något jag har mycket av numera, om man jämför med tonåren, så är det smink och ansiktsgrejer. Saker man förvarar i badrummet. Det börjar bli något fullt i mitt badrumsskåp nu och idag bestämde jag mig för att möblera om lite och samtidigt göra lite rent och slänga saker jag inte använder längre. Numera har jag dessutom alla hårgrejer i hallen, annars skulle det inte funka och eftersom jag ändå står vid hallspegeln och fixar mig så funkar det mycket bättre.

Borde egentligen använda systemkameran mer, men orkar inte plocka fram den och är lite less eftersom jag tror den är lite trasig. Borde fixa den! Men min kompaktkamera suger :)

Före och efter:

Känns som att det blev mycket mer plats efteråt! Dessutom står nu saker som jag inte använder lika ofta eller större saker som man lätt greppar längre upp.


Allt det här har jag i mitt skåp: Tops, flortabletter, värktabletter, diverse smink, parfymer, avmaskningsmedel för djur, ansiktsprodukter, m.m. Min nya palett från Isadora med bruna färger använder jag även till ögonbrynen. Det är jättefint med välmarkerade ögonbryn när man har glasögon! Annars försvinner de lätt bakom glajjorna.

Kommentarer
Postat av: Stina

Jösses vilken bra ordning du har! redan före du gjorde om ju:P såg att vi använder samma ansiktsprodukter hihi:)

2010-01-26 @ 20:25:00
URL: http://haglundstina.blogg.se/
Postat av: Johanna

Har du sett mitt badrumsskåp?? KAOS!!! Haha, jag har också den där blackhead scrub-grejen, it suckz!!

2010-01-27 @ 13:34:15
URL: http://misssundman.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback