Bokrea

Det har blivit lite dåligt med bloggande nu, grejen är att jag har haft en hel del saker jag tänkt blogga om, men inte kommit till skott.

Idag efter plugget drog jag upp på stan för att köpa lite färgat papper till min receptpärm. Passade på att gå in på Åhlens och kolla bokrean. Har fått hem lite reklam så man hade ju kollat lite vad som fanns och så. Kom ut med en roman, en kokbok och sen boken "Alla får ligga". Vad ska jag säga, jag tyckte den kunde vara intressant att läsa. Är för övrigt kass på att flörta och ragga, så det kan ju inte direkt skada, ey?

Det var lite roligt att både Åhlens och Bokia har den på rea, men på nätet finns den inte på rean. Säger ju allt om hur hysh-pysh det är för folk. Samma sak gäller väl sexleksaker? Undrar hur vanligt det är att folk faktiskt köper det i affär åt sig själva? Antingen köper man nog som present åt någon eller så beställer man från nätet, eller vad tror ni?

Tittade även in på apoteket och fyllde på mitt Neutrogena-förråd. Älskar ansiktstvätten, lukten påminner mig om farmor. Mitt nya register till receptpärmen blev jag väldigt nöjd med!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback