Man växer upp

Jag är bara 20 år fyllda och har nog redan samlat på mig en del vuxenpoäng. ICA-kort, krukväxter, betalar tvlicens, prenumerar på morgontidningen, börjat äta fisk, bakar sockerkaka, dammsuger en gång i veckan, m.m. Åren flyger förbi en. Ta bara här om dagen när jag och Sandra låg på stranden och diskuterade.... (trumvirvel) ...BARN! Folk som känner mig vet om att jag hatar ungar, stora som små. Vi kvinnor måste ju ha blivit födda med en liten jävla klocka som ringer och ringer hur många gånger man än snoozar. Hur mycket man än hatar barn så tvingas man ändå tänka på dem och prata om den. Kvinnans förbannelse måste ju detta vara. Sen finns det ju de som lyckats slippa skiten, men jag är tydligen inte en av dem. Blä.

Sen kan man ju gå över till bröllop också. Fick en tanke precis nu när jag såg en annan bloggare som skrivit om en klänning hon ville ha när hon gifte sig. Den var i guld eftersom hon inte ville ha en vit. Jag vill också ha lite mer färg eller något, men man ska ju ändå sticka ut lite från gästerna. Då kom jag på en rolig idé. På inbjudan skriver man att det är svart eller vit som gäller, så är man den enda färgklicken där! Nice ;) Sen tvingar man på brudgummen en färgad kavaj, en sådan som rit-ola hade någon dag förra veckan på tv. Haha..

Ne fy fan jag vill inte växa upp.. vill ju kunna lata mig på morsans och farsans soffa resten av livet och aldrig behöva vara seriös :) eller inte.. :)


Juni 2006

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback