Tårtkalas

Ikväll blev det alltså en sväng till förrådet för att kalasa med tårta! Fan alla fyller i december och januari :) Själv är man ju vårbarn och oxe. Jag hade köpt presenter till både Johanna (30:e dec) och Maria (2 februari) men inte direkt köpt så kul grejer. Dock lyckades jag rätt bra, för till Maria hade jag köpt en liten receptbok med kycklingrätter och det visade sig att han gillade kyckling mycket :) Till Johanna hade jag köpt något som hon inte har men behöver ibland, en korkskruv. Tyckte det var en rätt trist grej, men samtidigt hade jag tur för Maria F och Karin hade tänkt köpa det men hann inte innan affärerna stängde!

Det var en trevlig kväll, men jag åt för mycket kakor. Fan kakor är livsfarligt, jag älskar! Vi sjöng lite singstar och det var kul som alltid ;) Fick komplimanger för att jag har en bra röst och Maria tyckte att jag skulle gå med i kören. Inte riktigt min grej direkt, men det är kul att sjunga i "duschen" :) och alltid kul att höra att man sjunger bra!

När jag kom hem tog jag ett långt bad, det var grymt skönt. Blir mysigt på fredag när jag dessutom får upp julklappen jag fick av Sandra. Badsalt och sådant mysigt! Nu sitter jag här och borde egentligen sova, men vill inte! Urax ligger och myser på min kudde, han tycker nog vi ska lägga oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback