Lite uppdatering

Dagen har varit som den var.. Fick upp vid 8 och hade svarta ringar under ögonen.. Fick bli att sminka över dem så gott det gick. Vill helst inte använda foundation och puder eftersom jag lätt för finnar, men tog till pudret ändå. Sen, off to school. Var lite stressad och trodde jag skulle vara sen. Men när jag kom, typ 2 minuter i tid, så var läraren inte där än. Och vi väntade, och vi väntade.. Klockan 10 dök hon upp, då hade vi suttit där i 3 kvart. Tydligen hade vi olika scheman :S

Dagens uppgift var i varje fall rätt kul och lättsam. Vi hade workshop och körde lite rollspel. Dagens höjdpunkt var nog Tobbe som väldigt ledsen sverigedemokrat och Jonas som spelade över lite och kom  från BRIS. Kan ta det snabbt. Vi vart uppdelade i 8 grupper och 7 grupper var organisationer och myndigheter typ. De fick flera pressmeddelanden som fanns på deras hemsidor. Jag hamnade i redaktionsgruppen, vi var DN. Sen skulle dom pitcha sina grejer till oss och få oss att skriva det de ville ha ut i pressen. Så vi satt där och lyssnade och det var rätt underhållande ibland.

Efter det satt jag, Malin och Lina med vårat grupparbete. Kom en bit i varje fall. Sen bar det av mot MittHem för att hämta nycklarna! Denna gång var det inga problem. Var rädd för det eftersom jag skulle hämta ut dem tidigare än min inflyttningsdag. Fick 3 nycklar och 2 brickor denna gången :) Bra att ha lite reserv. Sen när jag kom hem tog jag med mig hundskrället upp till lägenheten och kollade. Gosh, I love it! Köket är ju såå fint :) Fast på en vägg är det rätt mycket hål, tänkte köpa någon bred poster eller något kul att sätta över. Området som ser ut som h-vete är typ 150 x 50 cm så det är ett stort sådant. Vägarna i sovrummet är ljust laxrosa. Det såg jag inte när jag var där i höstas eftersom det inte var någon lampa i det rummet, men det funkar väl det med :)

Har suttit lite med en videoblogg, aka förnedringstv, den kommer upp om en stund och sedan ska jag gå och lägga mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback