Lägenhet bokad

Så, då var en lägenhet bokad. Har haft lite smått panik under dagen eftersom många av de intressanta lägenheterna blivit bokade. Det blev efter lite om och med en delad lägenhet på 21,4 kvm. Nu väntar jag bara på besked om att den är min, typiskt att det ska vara helg bara.. Lägenheten ligger i ett område som heter Nya Nacksta och såhär står det om området på StuBos hemsida:

Nacksta by, med anor från järnåldern, är ursprunget till stadsdelen som vi idag kallar Nya Nacksta. Här kan du välja mellan eget eller gemensamt boende. Nära till hands finns Nya Nacksta Centrum som innehåller en av Sundsvalls största livsmedelsbutiker. Där finns även ett fik, spelbutik, bankomat, pizzeria, blomaffär, vårdcentral och mycket mer.

I skogen bakom Nya Nacksta finns ett flertal motionsspår och dessutom finns det ett eget kvartersbad, minigolfbana, tennisbana och idrottsplaner. Över huvud taget är det mycket aktiviteter i Nya Nacksta, för alla åldrar året runt. Bussförbindelserna är bra, det är tre kilometer in till centrum. På cirka tio minuter går man till Mittuniversitetet och med cykeln tar det bara fem minuter.

Det kommer nog passa mig och Urax perfekt.

Karta:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback