Nya grannen

Nu har min nya granne flyttat in i min lägenhet. Han är rätt pratglad och det där med hunden verkade vi reda ut redan igårkväll. Han har tydligen astma. Men jag har ju en icke allergilägenhet så antingen är det StuBo som har delat upp allergilägenheterna väldigt dumt, eller så är det han som inte kollat ordentligt. Det skulle gå bra i varje fall så han har väl inte så allvarlig astma.

Koll är något killen inte har i varje fall. Kanske taskigt att säga så, men ja.. Först kommer han in här och klagar på köket, på sitt rum, allt är så skabbigt. Men vad kan man vänta sig för en lägenhet för under 2000:- i mån? Jag tyckte också att det såg lite äckligt ut i köket, men då påminde mamma mig om hur det såg ut i min brors första lägenhet. Sen trodde han visst att det skulle finnas tv-rum så han kan ju inte ha kollat på ritningen innan han bokade lägenheten. Inte visste han att det fanns både badrum och toalett. Sen var det det där med bredbandet också.. Han trodde att det bara var att sticka in nätsladden och köra. Jag skulle hjälpa honom och då frågade jag om han hade med sig lösenord och sådant (han hade nämnligen glömt en massa annat) och det hade han ju inte fått något.. Ne snacka stolpskott alltså.

Nu på morgonen klampade han runt i hallen som jag vet inte vad, snömonstret? Och när jag gick ut med hunden så pratade han högljutt i telefon och skrek också. Jag hoppas Urax vänjer sig, för annars kommer han att skälla när han är själv. Men han verkar redan acceptera det så det är ju tur!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback